FRI FRAGT PÅ ALLE KØB! GRATIS RETUR (INDENFOR 14 DAGE)

Salgs- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser


Forretningsbetingelser


Virksomhedens juridiske navn: KNAP design.

Selskabsform: privat ejet

Ejet af: Bente Nørkjær Knap

CVR-nummer: 31840880

Etableringsår: 2006

Adresse: Farum Hovedgade 68, 3520 Farum

Telefonnummer: +45 24645452


Officiel e-mail adresse : bente@knapdesign.dk


Officiel web-adresse : http://www.knapdesign.dk


Bestilling

Du kan bestille varer fra Knap Design på følgende måder:

- via hjemmesiden

- via e-mail

- via telefonisk bestilling

- MobilePay til et forretningsnummer 31586


Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.


Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes. Er det en forudbestilt vare, trækkes beløb, når leverandør kræver betaling ofte før levering.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler (betalingsgebyr er angivet i parentes):

- Dankort & VISA

Efter endt bestilling på vores hjemmeside vil du modtage en bestillingsbekræftelse som ”bevis” på at din ordre er registreret af vores ordresystem. Vi vil straks, når vi har behandlet din bestilling, sende dig en meddelelse om hvorvidt vi kan imødekomme din bestilling.

på afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om at din ordre er blevet afsendt. husk, at du kan altid se status på din ordre via den brugerkonto du har oprettet hos KNAP design.dk

Pakken/brevet vil så dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-2 hverdage - eller blive afleveret på nærmeste posthus eller pakkeshop, hvis ingen er hjemme.

FORTRYDELSESRET


NÅR VAREN RETURNERES OG FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES, KAN DET DETTE KUN SKE, SÅFREMT TØJET IKKE ER BRUGT. Udsalgsvarer byttes ikke.

FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER DERFOR, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBAR AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

NÅR DU UDNYTTER FORTRYDELSESRETTEN SKAL DU SELV BETALE FOR FRAGTEN, NÅR DU RETURNERER VAREN.

HVIS DU HAR KØBT VARER VIA INTERNETBUTIKKEN HOS OS, HAR DU OFTEST RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU SKAL BARE RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MODTAGET DEN. DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS VED AT NÆGTE AT MODTAGET VAREN NÅR DEN LEVERES.

DU KAN OGSÅ FYSISK FREMMØDE PÅ VORES ADRESSE, OG DER RETURNERE VAREN OG FORTRYDE KØBET. DOG SKAL VI BEDE DIG OM AT KONTAKTE OS FØRST – ENTEN VIA TELEFON ELLER EMAIL. ADRESSE ER:


KNAP design , FARUM HOVEDGADE 68, 3520 FARUM. 


EmaiL: bente@knapdesign.dk


 


REKLAMATION

DER GIVES EFTER KØBELOVEN EN REKLAMATIONSRET I 24 MÅNEDER PÅ ALLE VARER. REKLAMATIONSRETTEN BETYDER, AT DU SOM KUNDE KAN KLAGE OVER FEJL OG MANGLER VED PRODUKTET SOM ER OPSTÅET 24 MÅNEDER EFTER KØBET. DET ER DOG EN FORUDSÆTNING AT DISSE MANGLER IKKE ER OPSTÅET SOM FØLGE AF DIN FEJLAGTIGE BRUG AF PRODUKTET ELLER ANDEN SKADEFORVOLDENDE ADFÆRD, DER HAR MEDFØRT MANGLEN. HVIS VAREN ER BEHÆFTET MED EN MANGEL ER KUNDEN BERETTIGET TIL AT KRÆVE OMLEVERING. DET VIL SIGE, AT MAN KAN KRÆVE EN NY VARE FREMSENDT SOM ERSTATNING FOR DEN, DER REKLAMERES OVER. DETTE FORUDSÆTTER AT REKLAMATIONEN ER BERETTIGET, SAMT AT OMLEVERINGEN IKKE MEDFØRER URIMELIGE OMKOSTNINGER FOR KNAP Design.


DU SKAL REKLAMERE INDEN RIMELIG TID EFTER DU HAR KONSTATERET MANGLEN. REKLAMERER DU INDEN 2 MÅNEDER ANSES REKLAMATIONEN ALTID FOR VÆRENDE RETTIDIG. VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER, SOM DU MÅTTE HAVE I FORBINDELSE MED RETURNERING AF VAREN, NÅR REKLAMATIONEN ER BERETTIGET.

NÅR DU ØNSKER AT REKLAMERE OVER ET PRODUKT SKAL DET INDSENDES TIL OS PÅ VORES ADRESSE. ’’


SÅFREMT DU SENDER ET PRODUKT TIL OS, SOM VISER SIG IKKE AT VÆRE BEHÆFTET MED EN MANGEL, MEN ALENE IKKE FUNGERER PÅ GRUND AF EN BRUGERFEJL ER VI NØDSAGET TIL AT TAGE ET ADMINISTRATIONSGEBYR PÅ KR. 200,- TIL DÆKNING AF UDGIFTER I FORBINDELSE MED TESTS. HERTIL KOMMER UDGIFTER TIL FORSENDELSE.


 


E-markedsføring

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om nye design, tilbud og events.


Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dette på forsiden, nederst  i højre hjørne

På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til din ven og gøre ham eller hende opmærksom på:


http://www.knapdesign.dk

Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale.


 


FORBEHOLD

DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER.

ENHVER ORDRE MODTAGES UNDER FORBEHOLD FOR FORCE MAJEURE, HERUNDER KRIG, BORGERLIGE UROLIGHEDER, NATURKATASTROFER, STREJKER OG LOCKOUT, SVIGTENDE FORSYNINGER AF RÅMATERIALER, ILDEBRAND, BESKADIGELSE AF KNAP DESIGN ELLER LEVERANDØRERS PRODUKTIONSAPPARAT, SVIGTENDE TRANSPORTMULIGHEDER, IMPORT/EKSPORTFORBUD ELLER ENHVER ANDEN BEGIVENHED, SOM HINDRER ELLER BEGRÆNSER KNAP DESIGN ELLER LEVERANDØRERS MULIGHEDER FOR AT LEVERE.


KNAP Design  HAR I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE VALGET IMELLEM AT HÆVE HANDLEN ELLER EN DEL AF DENNE, ELLER AT LEVERE DEN AFTALTE VARE, SÅ SNART HINDRINGEN FOR NORMAL LEVERANCE ER BORTFALDET.  KNAP Design  ER I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE UDEN ANSVAR FOR ETHVERT TAB HOS KØBEREN SOM FØLGE AF MANGLENDE LEVERING.